KazaloCalendarPomoč pogostih vprašanjIščiSeznam članovSkupine uporabnikovRegistriraj sePrijava
dobrodošli na rpg forumu all these little earthquakes ali krajše ATLE, kjer je dogajanje postavljeno v idlični port charles v južnjaški louisiani. registracija zahteva ime in priimek v malih tiskanih črkah. lahko si izberete enega od canon likov ali ustvarite svojega. v mestecu je vedno pestro in govorice si širijo še preden zaviješ za naslednji vogal. umazano perilo visi sredi glavnega trga in zlobni jeziki ne prizanašajo. nikomur.














the leading lady



the leading gentleman



best friendly connection



best family



best chemistry



honorary member



biggest ego



biggest sweetheart



should be a couple

idejna zasnova in sam forum pripadata sandri. soustvarjati ga je pomagala celotna moderatorska ekipa, ki je poskrbela za odpiranje tem in strukturo. forumsko grafiko je ustvarila ana, za skin pa gredo zasluge rosemary. vsi prispevki in opisi so delo in last uporabnikov foruma. vsakršno kopiranje je prepovedano.

Share | 
 

 your opinion doesn't define who i am

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Go down 
AvtorSporočilo
GostGost


ObjavljaNaslov sporočila: your opinion doesn't define who i am   Sob Jan 05, 2013 2:19 am



    AURORA LUX CAMPBELL

    22 - nurse - looks a lot like emily rudd

    Ohey there people Smile! Torej, moj prvi lik po kar precejšnjem premoru od RPGjev je tale deklina, ki upam, da bo vsaj nekaterim a nice addition to their connections. A little bit about her is written here, tako da si tam lahko preberete bolj ali manj kakšna je tale deklica po karakterju. Je pretty much oseba, katera zna uporabljati in obračati besede tako, da zmede skoraj vsakogar, because oh well, she's a genious in a way - kar tudi dokazuje to, da je zaposlena v medicini. But, let's not go to her work, shall we? She needs pretty much everything so use her as much as you want *-*.

    - - connections:
    kit marshall - so close, yet so far


Nazadnje urejal/a aurora campbell Ned Jan 06, 2013 5:10 am; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh Go down
avatarlincoln westwood
archeologistarcheologist


Število prispevkov : 241
Reputation : 31
Join date : 20/09/2012

ObjavljaNaslov sporočila: Re: your opinion doesn't define who i am   Sob Jan 05, 2013 6:37 am

    oh, me, me, me! (: you can pick one of my charries charlotte, caleb, dylan and soon comming kit. :3

_________________

my life is like a rollercoaster,
it goes up and down when you least expect it.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
GostGost


ObjavljaNaslov sporočila: Re: your opinion doesn't define who i am   Sob Jan 05, 2013 10:16 pm

    hello there! nekako se glede starost najbolj nagibam k charlotte - razen če imaš tam preveč povezavic in rabiš kakšno za nov lik (: . i think aurora and charlotte could make pretty interesting connection - vsaj iz prebranega iz opisa, glede na to, da so tudi razlike v tem, v kakšni družini živi aurora in v kakšni charlotte. Smile do you have any ideas in mind, ali se po zsjih zmeniva?
Nazaj na vrh Go down
avatarlincoln westwood
archeologistarcheologist


Število prispevkov : 241
Reputation : 31
Join date : 20/09/2012

ObjavljaNaslov sporočila: Re: your opinion doesn't define who i am   Ned Jan 06, 2013 1:38 am

    lahko, lahko. you'll get pm! :3

_________________

my life is like a rollercoaster,
it goes up and down when you least expect it.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
avatarjeff cunningham

Število prispevkov : 25
Reputation : 20
Join date : 06/01/2013
Kraj : mayberry, nc, us

ObjavljaNaslov sporočila: Re: your opinion doesn't define who i am   Čet Jan 10, 2013 2:09 am

so here's the deal, i'd really love a friendship between aurora and jeff. vidim, da imaš tudi s kitom nekaj planirano, kar bi bilo lahko megabombastično, but no matter what, i'd love me a bit of your girl. <3
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil http://tragedystrikesagain.tumblr.com/
avatarfilippo de luca

Število prispevkov : 29
Reputation : 18
Join date : 06/01/2013
Kraj : florence, italy

ObjavljaNaslov sporočila: Re: your opinion doesn't define who i am   Čet Jan 10, 2013 4:20 am

    ooh my. najina povezava še velja? ker bi bilo mega bombastično, če bi se zgodilo. glede na to da smo vsi trije kit/jeff/fillippo povezani z njo. ooooh to bi bilo naravnost čudovito! yes yes yes. smitten 3
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Sponsored content


ObjavljaNaslov sporočila: Re: your opinion doesn't define who i am   

Nazaj na vrh Go down
 

your opinion doesn't define who i am

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1

Permissions in this forum:Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
all these little earthquakes :: ღ you got my heartbeat runnin' away :: archive :: mayberry, nc :: wanted ads / plot pages-