KazaloCalendarPomoč pogostih vprašanjIščiSeznam članovSkupine uporabnikovRegistriraj sePrijava
dobrodošli na rpg forumu all these little earthquakes ali krajše ATLE, kjer je dogajanje postavljeno v idlični port charles v južnjaški louisiani. registracija zahteva ime in priimek v malih tiskanih črkah. lahko si izberete enega od canon likov ali ustvarite svojega. v mestecu je vedno pestro in govorice si širijo še preden zaviješ za naslednji vogal. umazano perilo visi sredi glavnega trga in zlobni jeziki ne prizanašajo. nikomur.


the leading ladythe leading gentlemanbest friendly connectionbest familybest chemistryhonorary memberbiggest egobiggest sweetheartshould be a couple

idejna zasnova in sam forum pripadata sandri. soustvarjati ga je pomagala celotna moderatorska ekipa, ki je poskrbela za odpiranje tem in strukturo. forumsko grafiko je ustvarila ana, za skin pa gredo zasluge rosemary. vsi prispevki in opisi so delo in last uporabnikov foruma. vsakršno kopiranje je prepovedano.

Share | 
 

 narcisse and louis

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Go down 
AvtorSporočilo
avatarsandra
administratoradministrator


Število prispevkov : 573
Reputation : 69
Join date : 16/09/2012

ObjavljaNaslov sporočila: narcisse and louis   Čet Nov 08, 2012 5:29 am

Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil http://little-earthquakes.goodbb.net
GostGost


ObjavljaNaslov sporočila: Re: narcisse and louis   Čet Nov 08, 2012 7:07 am

for louis gallagher, around 360 words,
  cel dan je imela neke opravke, mudila se je tam in tja po karitasu, klepetala z ljudmi, ki so prišli po riž in druge sestavine, ki jih je razdajal karitas, hkrati pa jo je dokaj skrbelo za njeno crystal. ta se je verjetno zdaj smejala, saj je narcisse že kmalu po tem, ko je prišla, najela štiriindvajsetletno varuško, ki je pravzaprav bil moški, vendar je bil sam nekako na ravni otroka; ne, ni bil duševno moten, temveč je ves čas uganjal neke norčije in bil je prijetna družba za njeno hčerko, ki ga je očitno hitro vzljubila.
  domov se je vrnila okoli devete ure zvečer, in crystal je že trdno spala, louisa pa je našla dremati na naslanjaču poleg postelje, kjer se je tudi sama včasih zbudila. nasmehnila se je, res ji je bil všeč. in ne kot ji je bil nekoč všeč oče njene hčerke.
  sklonila se je nad posteljo, da bi poljubila crystal za lahko noč, ko je ta nenadoma zamežikala z očmi ter se oprijela njene roke. "mami, kje je lou?" je zamrmrala, toda preden je narcisse uspelo odgovoriti, je že nazaj zaspala. nenazadnje je zbudila louisa in ga opomnila na to, da sta se dogovorila, da gresta skupaj kot prijatelja na tisto praznovanje noči čarovnic. hitro se je v svoji spalnici preoblekla v dolg, črn plašč, svetla oblačila je zamenjala s črnimi ter si na obraz nanesla puder, da je izgledala bledo, okoli oči nekaj krvavo rdeče barve, ustnice še bolj eksotične rdeče barve in med čeljust si je vtaknila umetne zobe, ki so izgledali kot vampirski. louis je bil našemljen v zombija in ko sta se odpravila, ni morala spregledati, da je bil še bolj rdeč po obrazu kot ona.
  ko se je avto ustavil, je bil prvi vagon, ki ga je narcisse zagledala, zelo čuden in je posebaj padel v oči. krvavo rdeča brez kraja in konca. "pridi, greva v tistega," je louisa skoraj potegnila iz avta in le - tega zaklenila.
Nazaj na vrh Go down
avatarlouis gallagher

Število prispevkov : 56
Reputation : 1
Join date : 17/10/2012
Kraj : mayberry, nc

ObjavljaNaslov sporočila: Re: narcisse and louis   Čet Nov 08, 2012 7:30 am

ko ga je zbudila je bil takoj pripravljen ko se je oblačila je bil sicer še pri crystal, a se je vmes oblačil, dal si je tisto čudno masko se oblekel v strgane kavbojke in se pripravil, takoj ko je prišla jo je ustrašil. sploh se ni ustrašila, a on se je nasmejal. spomnil se je na crystal in utihnil. nasmehnil se je in ko ga je potegnila malo bolj čudno pogledal, a se nasmehnil. ko mu je kazala na tisti vagon ji je rekel. ''seveda da!'' se zasmejal jo pogledal in jo vprašal ''greva?'' in že steče, a se vrne k njej, a ga potegne za nos in verjetno že steče pred njem ne da bi jo videl. ''hm...srhljivo, a zabavno. kaj je to?'' pritisne na nekakšen gumb z narisano bučo ter se odprejo vrata vlaka in louis ugane, srhljiva muzika in kri. ''a s tem so naju hoteli prestrašiti? megla!'' in potem pajki, ki visijo dol s stene. louis je kar odskočil ''to bo še zabavno!'' in pogleda, v temo in vpraša narccy, kaj je tisto, ki cvili tam? a škatla!'' vidi škatlo, spet gumb klikne. a! klovn! reši se kdor se more, preveč je srhljiv.'' obrača z očmi in dirka po vagonu. potem se začne režati ko se vidi na nekakšni kameri, ki se vidi sam sebe, ki kriči in se boji. ''o...louis, zdaj je pa dovolj! kaj ti meniš narcisse?'' pogleda v temo. am...narcisse? kje si? srce mu začne biti hitreje. ni videl narcisse in ni bil miren. v bližini je videl klopco ''zdaj pa dovolj! kje si narcisse?'' opogumi se in pogleda v temo, a tam ni narcisse. kam je šla? si misli.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
GostGost


ObjavljaNaslov sporočila: Re: narcisse and louis   Čet Nov 08, 2012 7:43 am

for louis gallagher, around 305 words,
  medtem ko je louis kot otročaj že preizkušal stvari v vagonu, se je sama še vedno razgledovala. vrata so se zaprla za njo in ni bilo možnosti, da bi prišla ven... do cilja. megla se je razprostirala po stenah vagona, pajčevine in tema, le nekaj bakel. na vsaki strani so bili mehki sedeži, toda tudi tile so izgledali nekoliko strašljivo.
  skoraj poskočila je, ko je zaslišala louisa, kako se je začel dreti nekaj o klovnu in bežati nekaj na drugo stran vagona. sama pa je v megli zagledala postavo, ki se je približevala kot duh in strah je preplavil njene misli. ista oblačila kot tisti dan. ista pričeska. zazrla se je v obraz senci, ki je prihajala iz megle. siti obraz. bil je moški, ki ga je ljubila, moški, ki je umrl zaradi nje. krik je zadušila s pritiskom roke na ustnice in sledila senci, ki je izginjala v temo. na žalost je prišla le do konca vagona in spet je zaslišala louisa. "tu sem!" je zaklicala nazaj ter se obrnila in se vrnila proti svetlejšemu delu vagona. "oprosti, nekaj sem videla," je obotavljivo rekla. da, nekaj je videla. toda je bila to res mrtva ljubezen njenega življenja? ni bilo mogoče. "predvidevam, da bova zaprta tu še nekaj časa," je dodala in sedla na enega od sedežev ter se naslonila nazaj. "kam, misliš, da nas bo vlak pripeljal?" seveda je upala na vrnitev v mayberry še pred drugo uro ponoči, če bi se crystal slučajno zbudila, toda nekaj ji je pravilo, da se danes ne bo vrnila k hčerki domov. bila je prepričana tudi v nekaj - v tej megli bo hitro spet zagledala kakšno postavo, ki jo bo prestrašila.
Nazaj na vrh Go down
avatarlouis gallagher

Število prispevkov : 56
Reputation : 1
Join date : 17/10/2012
Kraj : mayberry, nc

ObjavljaNaslov sporočila: Re: narcisse and louis   Čet Nov 08, 2012 7:57 am

''super, sem že mislil, da si srečala kakšnega duha...ne bom nakladal. crystal, ne skrbi dovolj sem jo uspaval in še sam spal zraven.'' zavzdihnil je in pogledal za narcisse. videl je dušo, ki je bila prijazna mislil ji je reči že naj se obrne, a se je pogledal v drugo stran. pogledal je tisto senco in ko je razprla roke ter usta, so se pasi avtomatsko privezali in bila sva nemočna. ''na kaj sva to šla?'' gledal je v drugo stran in gledal bližanje pošasti. začel je topotati z nogami. ''narcisse odgovori! pogledal je narcisse in ni mogel določiti, če spi ali ne, zato se je raje kar zakričal . narcisse!'' verjetno je bila takoj budna, a plinasta okrogla pošast je bila že tukaj. stoli so začeli dobivati usta ter zobe. začutil je žgečkanje od zadaj in se spogledal z narcisse. ''nor sem! kaj mi je?'' hitro se obrne in na drugi strani najde gumb. raztrga pas, ki je bil le del pajčevine. ''narcisse! gumb!'' zasmeje se ji, stoli se obrnejo in že sva v drugi sobi. ''kaj je tu? buče, pajki, kri, srhljiva muzika in še to je manjkalo filmi! nikoli več ne grem na kaj takšnega!'' louis še ni vedel kaj ga čaka. zagleda naslednjo stran in zmaja z glavo. ''o...a je to kraljica pajkov? o poglej še malico so nama naredili in še tam gori! ali pa če ni to namenjeno nama!'' kraljica začne plezat po stropu in pade dol. zavrti z očmi in jo pogleda. ''kaj meniš noro a ne?'' pogleda čez okno in vstane. ''a si dobro?'' gleda v smer kjer naj bi bile zaklete čarovnice, začne se film.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
GostGost


ObjavljaNaslov sporočila: Re: narcisse and louis   Čet Nov 08, 2012 8:17 am

for louis gallagher, around 305 words,
  medtem ko je njen sopotnik videval pošasti, so bile njene podobe le meglice in sence. on, crystal, ki joče sama v svoji postelji, prometna nesreča... upajmo, je pomislila.
  "prvo, ne bodi paničen. ne bova umrla." "poglej, verjetno je vse le dobra predstava. saj je vendar noč čarovnic, prikazni in take stvari spadajo zraven," je prepričevala samo sebe. peljali se bodo še nekaj minut, z louisom bosta videvala pošasti in meglice, ki so v resnici le lutke in osebe oblečene v kostume, potem pa bosta izstopila, skupaj z ostalimi ploskala, malce opravljala pri prijateljih in kmalu bo vse pozabljeno. pika.
  takoj, ko je sedla, se je čez njen pas privezala neka vrv. "nič ni, louis, saj sem ti rekla. samo predstava je," ga je prepričevala in s tem tudi sebe, hkrati pa sledila njegovim navdodilom in poiskala gumb. malce srhljivo je bilo biti privezan.
  samo pomežiknila je, že je bila nenadoma v drugem prostoru. meglice in postave so postajale močnejše - zvoki tudi. dva avtomobila, ki sta se zaletela skupaj. krike. jok. ozre se proti louisu. ta govori o neki pajčji kraljici. in čeprav je ne vidi, se pretvarja, da jo. "vse je le predstava, louis," ga opomni. ko bi le lahko verjela v to. res se začne vrteti nek film, a narcisse se le udobneje zlekne na sedežu in zapre oči. megla ji gre počasi na živce, kot bi ji hotela zamegliti možgane. to je to! v megli je verjetno plin, ki te pripravi, da vidiš iluzije! se je zasmejala sama sebi. take neškodljive pline so uporabljali že leta in postave, zvoki, ki jih je slišala, so bili le iluzija. in vlak se bo kmalu ustavil, lahko bo izstopila in se vrnila domov k crystal.
Nazaj na vrh Go down
avatarlouis gallagher

Število prispevkov : 56
Reputation : 1
Join date : 17/10/2012
Kraj : mayberry, nc

ObjavljaNaslov sporočila: Re: narcisse and louis   Čet Nov 08, 2012 8:31 am

ko ga je prepričevala se ji je nasmehnil, a ko se je začel vrteti nekakšen film; prvo je bila ljubezen, poljubljanje in potem umori, takoj ko umre otrok se spominja crystal in pogleda narcisse, ki je tam pri miru, a ko je videl, da se ji zapirajo oči se ustraši iz zraka prihaja odeja, ki naj bi ju pokrila. prime jo in jo pokrije. potem se pa usede zraven nje. ''hej, a si še budna? njegova ljubezen je umrla, ker je bil vampir. otroka so pa ustrelili s pištolo!'' se začne dreti. in gledati tiste sence. vagon je bil čisto razsvetljen in pekle so ga oči. ''kaj je to? a! poglej. rdeč planet se je trčil in vlak se je stresel.'' oči se mu že zapirajo in se vstane ter hitro spet usede. naenkrat se odpre skrinja. in louisu se strese in ga začne zebst iz skrinje prihajajo sneženi možje. ''narcisse! to je nočna mora zebe me, sneženi možje prihajajo iz skrinje, danes me bo vse ustrašilo .'' pištola je ustrelila. in louis je pogledal na TV, začela se je oddaja, bilo je hipnotiziranje. louisu so se vrtele oči v belo, črno ni videl nič. to pomeni, da je bil hipnotiziran. stokaj je in kričal, v bistvu ga je bolelo, ker je srečeval duhove, ki so ga trgali na pol in mu ni bilo najlažje. končno umrl je in se zbudil, naenkrat ni videl nič. ''hey narcisse kje si? hellou?'' začne opletati z rokami levo desno. udari nekoga, ki pade na tla. to ni bila narcisse, ampak eden izmed črnih temačnih in mrzlih sneženih možev. ''to ni res, kdo je to? a slišim narciss?'' ja bila je narcisse. slišal je njeno plitko dihanje. takoj je spet videl in jo pogledal.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
GostGost


ObjavljaNaslov sporočila: Re: narcisse and louis   Čet Nov 08, 2012 8:47 am

for louis gallagher, around 310 words,
  zavila je z očmi. louis se je ves čas drl in film sploh ni bil zanimiv. zapirala je oči, ni ibla zaspana, samo lažje je premišljevala, če ni videla megle. "z mano je vse, louis. ne, ne spim. dobro sem, nehaj že kričati, vse te pošasti so le iluzija. izginilo bo," mu je dejala in nazaj zaprla oči. "vse je iluzija. pomiri se. večina ljudi se rada zabava na tak način. sprosti se, ja tukaj sem in čisto dobro sem in s teboj ni nič narobe. vse je popolno," je dejala in pobrskala po žepu svojega plašča. ni zatipala svojega telefona, ki ga je očitno ob navdušenju nad vagonom pozabila v avtomobilu, je pa zatipala slušalko, ki je bila povezana z zvočno kamero v crystalini sobi. takoj si je oddahnila ter si jo pritrdila na desno uho. takoj, ko jo je prižgala, je zaslišala umirjeno dihanje. ni bila pripravljena niti na to, da bi jo ugasnila, in je torej še naprej, ko je govorila, slišala hčerkino dihanje. "crystal spi," je oznanila ter prisluhnila njenemu dihanju. bilo je pomirjajoče in samo krepilo je njeno prepričanje, da bo kmalu spet ob viru dihanja onstran slušalke.
  res je počasi dremala, zvok dihanja jo je lahko le uspaval. toda le dremala, in še naprej se je zavedala louisa, ki pa se očitno ni počutil tako zelo prijetno in pomirjeno kot ona. odprla je oči ter namesto njega na sedežu poleg zagledala senco. zamežikala je in senca se je spremenila v louisa, ki je nekam boječe gledal v steno proti filmu. "umiri se že," je zamrmrala in se namrdnila. včasih ji je šlo na živce, da je bila varuška njene hčerke tako otročja.
Nazaj na vrh Go down
avatarlouis gallagher

Število prispevkov : 56
Reputation : 1
Join date : 17/10/2012
Kraj : mayberry, nc

ObjavljaNaslov sporočila: Re: narcisse and louis   Čet Nov 08, 2012 9:04 am

narcisse ga je skozi film vedno mirila in ko ga je mirila je bil zadovoljen. nasmehnil se je. ''hvala, ker me miriš res si ne morem pomagat s tem kričanjem.'' se zasmeji. ''poglej v meglo! a sem to jaz? poglej to si ti a ne? in jaz ko skačem haha!'' gledal je v meglo, ki je bila zanimive oblike. ''in to crystal! ha...včasih so pa meglice zanimive, v bistvu so to kristalčki združeni z iluzijo ali kaj?'' film se ugasne in se pokaže mrtvaška glava, ki mu ukazuje, verjetno je tudi narcisse. ''louis vstani! zavrti se!'' za miga z glavo ''ne, ne boš ukazovala!'' vzame en nož, ki je bil zapičen v tistem in ga vrže v televizijo. v tistem trenutku se ta glava prikaže pred njem in njo ter jo dvigne. ''ne! na pomoč, kaj je to narcisse?'' spet meglice, ki so bile sanje, louis je plesal z crystal in potlej je zardel ''saj to ni res a ne? heh.'' pogleda o zadaj, ''hitro narcisse! teči moreva, tukaj ni več varno!'' brez, da bi se ustavil jo prime za roko in steče. pritisne za ročko in vrata se spet odprejo in gre nazaj tam kjer sta bila na začetku. ''priznam utrujen sem...'' se zlekne na eno izmed postelj in pripre eno izmed oči. ''se mi pridružiš?'' se nasmehne. ''raje bi bil s tabo. a je crystal dobro? em...bi si pripovedovala zgodbe? ker je tako lepo, tukaj! tam v tisti sobi je bilo res grozno, a da vse pomislim, da so bili vagoni? nasmehne se ji in ji pomežikne, češ, da bi šla na drugo stran postelje in da bi morda spala skupaj.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
GostGost


ObjavljaNaslov sporočila: Re: narcisse and louis   Čet Nov 08, 2012 6:06 pm

for louis gallagher, around 320 words,
  ja, res je otročji. praktično ni morala verjeti, da obstajajo meglice, da obstajajo pošasti, ki jih videva louis in da to res vidita. ni bilo resnično. zakaj torej je le eno leto mlajši moški verjel v to?
  "to ni resnično, samo iluzija je," je ponovila besede od prej, saj je bil louis čisto res prepričan, da vidi neke kristalčke in crystal v megli. potem pa je nekaj začel kričati v prazen vagon in bežati ter jo vleči za njim. ko sta se vrnila v sobo, iz katere jo je prej potegnilo, je takoj sedla nazaj na sedeže, a tokrat se ni zgodilo nič. morda pa bo celo megla ponehala. in ravno takrat se je moral louis usesti na druge sedeže in ji pomežikniti, češ naj pride bližje. navajena je bila tega od drugih moških, toda sprejela je le ponudbo enega samega. in ta je bil zdaj mrtev.
  "louis, se nisi kdaj vprašal, kaj je z crystalinem očetu?" je vprašala. res ni bil pravi čas, da bi govorila o tem, toda če pričakuje kaj takega od nje, bo bolje, da ve, kot pa da ga pusti v prepričanju, da je srečno samska mater samohranilka. spomnila se je na slušalko v ušesu. še vedno je slišala dihanje, toda dvojno. kako prijazno, je pomislila narcisse. njihova soseda je vsakič, ko nje ni bilo doma, preverila, kako je z crystal. le - ta je na splošno lepo odraščala, čeprav to ni pomenilo veliko. dobivala je veliko ljubezni z njene strani in s strani varuške. mala je bila njen čudež po tem, ko je njen oče umrl... v trenutku se je spomnila, da je tu še louis, ki je še vedno strmel vanjo, kot bi jo vabil poleg njega. ona pa tega ni zmogla.
Nazaj na vrh Go down
avatarlouis gallagher

Število prispevkov : 56
Reputation : 1
Join date : 17/10/2012
Kraj : mayberry, nc

ObjavljaNaslov sporočila: Re: narcisse and louis   Čet Nov 08, 2012 6:25 pm

louis je odnehal, ker se je spomnil mrmranja crystal, rekel pa nič in upal, da ga ne bo vprašala kaj razmišlja. trznil je z glavo in spet se je začelo nekaj premikati k njemu. ni hotel kričati, da bi vsaj ostal miren. iluzija, iluzija, iluzija, dobro louis? si je še kar predstavljal v sanjah, a bilo je tako resnično. nestrpni ljudi v striptiz klubu so mu zdaj težili življenje že kot duhovi. zamislil se je in zagledal puding smrti. prijel ga je in ga zalučal v enega izmed duhov. kaj je naredil seveda? začel se je zaletavati, topotati z nogami sem ter tja. in kaj ko ga ni bilo več, še bolj težje spet tista televizija z hipnotiziranjem. ko je bilo konec te oddaje smo videli, da seveda vagon nadzira klovn v drugi sobi...louis je prekipelo tako, da je bil odločen, da gre brez narcisse v drugi prostor, rečeno storjeno. bil je že v drugem prostoru, spet kri in nazadnje je zagledal klovna v zeleno vijolični obleki. klovn se je začel pred njem krohotati. louis je zagledal na drugi strani vrat navodila, kako ubiti klovna. spomnil se je na narcissine besede, louis, to je samo iluzija! ampak se ni hotel ustaviti, vzel nekakšno razpršilo in pritisnil na zeleno ročico, kjer je pisalo start shot. sploh ni vedel kaj pomeni, a v glavnem je začela teči voda po celi sobi. in zdaj je videl ročico, kjer je pisalo, verjetno umori klovna in res iz nje so začele prihajati meglice in klovn je počasi razpadal. in že ga ni bilo več, a kaj louis, utrujen se je vrgel na tla, res ni več zmogel to ga je tako izmučilo, da je v tej sobi naredilo samo še pok. in že je spal na tleh, ni se zmenil niti za neudobno ležišče.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
GostGost


ObjavljaNaslov sporočila: Re: narcisse and louis   Pet Nov 09, 2012 7:14 am

for louis gallagher, around 370 words,

  narcisse ni bilo tako zelo veliko mar za louisa, da bi mu sledila, ko je izginil nazaj v drugo sobo. sedež je bil udoben in celo sence je niso več plašile, če se jih ni bala. slišala je nekaj iz druge sobe, kričanje in hitre korake, kar je pomenilo, da megla tam očitno še vedno deluje in louis spet vidi stvari. potem pa nek pok, in očitno je nekdo padel na tla. louis, seveda, ki je bil takšna neroda, da zanj to ni bilo več redko. tako neroden je kot otrok pri svojih prvih korakih, je pomislila ter seveda so ji v glavo prileteli crystalini otroški koraki. morala je priznati, preden jih je izrinila, da so bili veliko elegantnejši od louisovih zdaj. "super, zaprta sem v nekem vagonu z odraslim otročajem," je zamrmrala. njena sarkastika očitno še ni ugasnila, čeprav jo je zadnjič uporabila, ko ji je soseda čestitala, kako čudovito hčer ima. seveda je imela čudovito hčer, kdo pa sploh ne bi pomislil na to?
  iz druge sobe se je zaslišalo plitko dihanje. super, louis je premagal namišljeno pošast in pri tem sebe skoraj ubil. kako lepo. seveda pa je narcisse imela srce in bila je dovolj radovedna, da je vstala in ga šla pobirat ter vleči iz druge sobe. kaj bi dala za to, da bi bila zdaj v svoji postelji in bi se crystal stiskala k meni, je pomislila. ko se je vrnila nazaj na svoj sedež, je spet prisluhnila na desno uho. s crystal je bilo vse vredu, na srečo. to pa ni morala reči za louisa, ki je nekoliko raztegnjen ležal na tleh in še vedno ni odprl oči. prav zanima me, kako močna je bila tista oseba v kostumu pošasti, ko ga je zbila na tla. le na kratko se je nasmehnila - zasebne šale so bile vedno del njenega življenja in so bile včasih celo preveč neprimerne za njeno službo. ni razumela, kako moški lahko včasih obtožujoče strmijo v ženske, ker ne razumejo njihovih zasebnih šal ali pa mislijo, da so namenjene njemu.
Nazaj na vrh Go down
avatarlouis gallagher

Število prispevkov : 56
Reputation : 1
Join date : 17/10/2012
Kraj : mayberry, nc

ObjavljaNaslov sporočila: Re: narcisse and louis   Pet Nov 09, 2012 7:30 am

louis je spet sanjal tistega prekletega klovna in ni si ga mogel izbiti iz glave. ''narcisse, narcisse, narcisse, kje si!'' in začne tepsti z rokami, verjetno sploh ni vedel kje je, kaj se dogaja. tokrat je v sanjah igral nekakšnega otroka v bistvu kot, da je videl naprej. videl je crystal kako se premetava po postelji in klovna. zakaj klovna? m...kaj mi je? vstane se in začne hoditi po vagonu. verjetno se je nekje usedla narcisse, ker se je naslonil ob nekoga. ta stvar je bila mehka, a je spal tako, da tudi, če bi bil naslonjen na klovnu se ne bi predramil, da bi ga videl. ''hellou? kdo je to? hallo crystal pridi! dobro jutro narcisse.'' sanjal je res narcisse, crystal in sebe. hitro se zbudil se ustrašil obraza in spet padel na tla. seveda je bila narcisse z svojim belim vampirskim obrazom. tako ga je prestrašila, da ji je padel dol s kolen. sploh ni vedel, da se je naslonil na njo. spet se je začela ta prekleta zgodbica o klovnu. ni si je mogel zbiti iz glave. v bistvu kletvice je govoril v mislih. spet je začel govoriti. ''beži crystal, beži! ne!'' louis je skočil in v sanjah prijel crystal, ki bi jo naj ukradli nekakšni ljudje, a kje je bila narcisse. ''kaj? ne, kje si narcisse. ne!'' nekaj mu je že pomenila. nato se je predramil ni je videl. vstal se je in je videl v kotu. ''narcisse, kaj je? narcisse?'' začudeno jo je pogledal. kako je lahko iz enega mesta, tako hitro prišla na drugi konec vagona? kaj ji je? gledal jo je. ''narcisse, kaj je? oprosti, ker sem spal.'' bil je že tečen sam sebi, kaj šele narcisse. ampak jo pogledal in bil tiho.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
GostGost


ObjavljaNaslov sporočila: Re: narcisse and louis   Pet Nov 09, 2012 7:54 am

for louis gallagher, around 340 words,

  louis je še kar ležal na tleh, čeprav se je njegovo dihanje zdaj že stabiliziralo in je mahal okrog z rokami. in ravno takrat, ko se je louisov obraz spačil v sanjah, je narcisse zaslišala šelestenje odeje v desnem ušesu. "mamica?" je nato zaslišala crystalin ljubki glas. zbudila se je! narcisse za trenutek ni vedela, kaj naj stori, potem pa je vstala in preverila, če so vrata ven še vedno zaklenjena. na žalost so bila. zdaj ni bilo možnosti, da pride domov in pomiri svjo hčerko. njeno celo življenje se je praktično vrtelo okoli nje, in to ni prav nič pomagalo. potem pa je spet zaslišala umirjeno dihanje, ki je nakazovalo, da je mala zaspala nazaj.
  zaslišala je louisa, ki je nekaj momljal v spanju... o crystal in njej? in dobro jutro? nenadoma je kot bi vstal v spanju stopil k njej in se zrušil na sedež, hkrati pa se naslonil nanjo. narcisse je zavzdihnila ter se za kakšnega pol metra premaknila na drugo stran sedeža. potem pa je začel louis še nekaj kričati o crystal in naj beži, čeprav je narcisse lahko jasno slišala njeno dihanje. "nič se ni zgodilo in ti nisi spal več kot pol ure," je odgovorila. "in z crystal je vse v najlepšem redu. nazaj je zaspala," je še dodala, saj je vedela, da jo bo povprašal o njej. nekatere varuške so pač malce preveč zaščitniške, je pomislila, da bi se pomirila zaradi misli o povezavi med njeno hčerko in louisom, pa ji še vedno ni bilo najbolj všeč. že ob misli na to, da je crystal med njeno odsotnostjo pazil odrasel moški, ki bi ji verjetno lahko kaj naredil, jo je stisnilo v želodcu, ampak louisu je pač dokaj zaupala, saj je bil tako zelo otročaj kot njena hčerka, poleg tega je njena soseda redno preverjala, da je z malo vse v redu.
Nazaj na vrh Go down
avatarlouis gallagher

Število prispevkov : 56
Reputation : 1
Join date : 17/10/2012
Kraj : mayberry, nc

ObjavljaNaslov sporočila: Re: narcisse and louis   Pet Nov 09, 2012 8:12 am

louis se je začel prebujat. ''oprosti za tisto prej, se mi zdi, da ne sodim sem, res je ne sodim sem.'' začel se je držati za glavo, bolela ga je. pogledal je kaj je imel v levem žepu in izvlekel ven tablete, ki bi ga lahko ubile. ni videl kaj piše na njih. verjetno je vzel narobne tablete, poleg tega bi se lahko zastrupil, a na srečo so mu padle iz rok, nekje tam odspodaj sedeža. ''ne potrebuješ, iti pod sedež.'' če bi ugotovila, da so to tablete za drogeraše. saj kaj pa lahko mu podtaknejo v baru v njegove žepe. začelo se mu je spati. imel je še listek od tega in se zadrl. ne! kaj so mi podtaknili. tablete v njih je pa kokain in še polno drog. a te so prave tablete. te so pa prave, kaj se to klati po baru! ne res ne smem več puščati jaken in tega po baru in sicer saj je moj problem. kako si?'' se nasmehne. in se vstane ter se sprehodi po vagonu, videl je že svetlečo luno in uganite kaj. meglice so se začele ustvarjati, sami duhovi takšne in spet drugačne oblike. nazadnje se še zareži tisti, ki je imela jezik dolg do tal. in kaj louis je dobil eno okrog ušes. ''kaj so ta bitja? no tukaj mi je že dolgčas. kaj misliš, da je tisti gumb?'' louis je ne posluša klikne. in kaj pripravi se pogrnjena miza in louis zavzdihne. ''poglej, a so to ocvrta očesa? in to pečeni pajki? in sladica, ki se giblje. kar poskusil bom.'' in poskusil je tisto sladico, ki mu je bila zelo ogabna. prišlo mu je na bruhanje, bil je zmešan brokoli ter sladkor in še nekaj, kar mu je dajalo ogaben okus. in postal je zelen. ''ok, to ni niti malo okusno.''
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
GostGost


ObjavljaNaslov sporočila: Re: narcisse and louis   Pet Nov 09, 2012 8:38 am

for louis gallagher, around 320 words,
  zavila je z očmi ob stavkih, da ne sodi sem. njeno zasebno mnenje je bilo, da v mayberry ne sodi noben, kajti na tem mestu je bilo nekaj, kar je človeka hkrati privlačilo in odbijalo.
  bolj je bila presenečena, ko so louisu iz žepa padle neke tablete in se je začel dreti, da so droge. samodejno se je za dvajset centimetrov odmaknila, okoli drog je imela veliko izkušenj in tudi posledice je že videla. zato ji niti na pamet ni padlo, da bi se sploh dotaknila tablet, ki so padle pod sedeže. "kako sem? tako, da so mi tablete pokvarile počutje. pa ne, da si jih vzel?" je vprašala in se skremžila, hkrati pa se napela, da bi mu preprečila, če bi hotel tablete pobrati. potem, ko eno vzameš, skoraj ni več poti nazaj. samo želiš si več in več.
  na srečo louis očitno niti pomislil ni na to in je šel radovednež spet stikat po gumbih, dokler se ni pred njim pojavila miza z dobrotami za hallowen. večinoma čudne jedi, ki so vsebovale očesna zrkla, špageti iz človeške kože... skratka fuj stvari, ki se jih ne da jest, louis pa seveda takoj vilice v roke in poskuševat. "si pomislil, da so v hrani morda zdrobljene tablete?" je vprašala in zavzdihnila. bil je le eno leto mlajši od nje, pa ni pomislil na to možnost, čeprav je bilo veliko možnosti, da so tablete res v hrani. "seveda da ni okusno, kaj pa si pričakoval? nekaj z okusom pice? ali pa slanine?" je vprašala ter zavila z očmi. nekateri ljudje so včasih res neumni.
  megla se je spet zgostila, čeprav bolj ob stropu. upam, da ni spet s tistim plinom, ki te prisili, da vidiš neresnične prizore. res ni prijetno gledati nečesa, ki ima njegovo podobo.
Nazaj na vrh Go down
avatarlouis gallagher

Število prispevkov : 56
Reputation : 1
Join date : 17/10/2012
Kraj : mayberry, nc

ObjavljaNaslov sporočila: Re: narcisse and louis   Pet Nov 09, 2012 8:56 am

louis jo je pogledal in kliknil nazaj na gumb, ki bi se naj vse pospravilo. usedel se je nazaj in se premetaval ni vedel na katero stran. in potem gledal v zrak, bila je polnoč luna je bila okrogla kot balon. ''hm...tiste tablete, raje jih bom pobral in jih nekam dal, ne morem tam ostati. imaš kakšen drug predlog?'' res ne vem kje so, kako jih naj poberem. h? kaj je tisto. megla! ne! začeli so se prizori. videl je sebe kako je s crystal in mu telefonira. on ji seveda odgovori z da. dvignil se je in začel oblikovati iz meglic čudne oblike. nekatere so bile okrogle, trikotne in kvadratne. dolgčas mu je bilo. spet je pritisnil na enega izmed gumbov ter šel v drugo sobo. kjer je bil radio oziroma cd predvajalnik. začela se je pesem in kaj louis poje, pleše, skače vse kar se mu da. ravno je bila njegova najboljša pesem. zaslišal je narcissino vzdihovanje v naslednji sobi in se ustrašil. pritiskal je na gumb, pritiskal. a ne ni mogel v drugo sobo. začel je topotati po vratih in videl nekakšnega okostnjaka, ki se mu je bližal. ne spet. okostnjak? potem je to mala malica. prejel je eno izmed palic in kaj je začel delat. takoj se je streznil ko je izgovoril njegovo ime z robotskim glasom. ''ti si lou! ubijmo ga!'' in kaj louis. ''ne! narcisse pritisni na gumb, če ne bom razbil vrata.!'' gledal je kako so se mu bližali in bilo mu je strašno, da je res začel razbijati po vratih. pogledal je okostnjaka, ki je imel modro-rdeče oči. ''ne it nisi resničen, zakaj se to mora dogajat? zakaj mora biti toliko iluzije, ki zgleda resnična. prosim nehaj!'' potem klikne drugi gumb, ki ga preveže na stol in kaj bo zdaj, ujet je.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
GostGost


ObjavljaNaslov sporočila: Re: narcisse and louis   Pon Nov 12, 2012 5:45 am

for louis gallagher, around 310 words,
  "raje ne, louis," mu je seveda odsvetovala, da bi se sploh dotaknil tablet. spet se je začela oblikovati megla in louisa je ponovno odneslo v drugo sobo. kmalu po tem je zaslišala tiho glasbo, potem pa neko petje in na koncu kričanje. skoraj naveličano je vstala ter odprla vrata. zagledala pa ni nobene pošasti, temveč samo louisa, ki se je plazil po tleh. zavila je z očmi. "zdaj te imam pa dovolj! da mi takoj vstaneš in se spraviš na sedež in da se do konca vožnje ne spraviš dol z njega!" je z malce privzdignjenim tonom glasu dejala louisu in ga na rahlo brcnila v nogo, da bi ga prisilila, da bi vstal, potem pa se vrnila na svoje mesto in ga trmasto gledala. ni se menila za meglo, ki se je spet razporejala po prostoru, niti za nekaj senc, ki so ušle iz megle. bila je že huje razdažena, recimo ko je prišla v mesto in se je razširila govorica, da dala sinu svoje sosede, da bi ji pokosil trato na njenem dvorišču. zdaj ni bila niti približno tako besna, ampak še vedno dovolj, da bi lahko začela kleti, kar se je dogajalo, preden je našla sirotišnico in spoznala, da pred otroci ni lepo kleti. dovolj besna je bila tudi, da bi zbrcala louisa, ki jo je sploh pregovoril, da se je sploh odločila, da bo šla na ta dogodek. tudi nasilje je opustila že pred leti, čeprav se je spominjala krvavečih nosov iz obdobja pred sirotišnico, ki so jih bili deležni fantje, ki so se ji približali na pol metra in pa dekleta, ki so bila za njen temprament peveč nesramna ali razvajena - ali pa jih preprosto ni marala.
Nazaj na vrh Go down
avatarlouis gallagher

Število prispevkov : 56
Reputation : 1
Join date : 17/10/2012
Kraj : mayberry, nc

ObjavljaNaslov sporočila: Re: narcisse and louis   Pon Nov 12, 2012 6:00 am

''dobro, sploh ne vem zakaj morem! in ne sitnari na mene!'' ter ji zaluča nekakšno svetlečo žogico naravnost v hrbet. ''je zdaj bolje?'' se ji poredno nasmehne in se začne hihitati, potem pa takoj na stol. ''tukaj je dolgčas! kaj naj delam? in če nočeš še preživeti dogodka z mano se kar spokaj!'' jo grdo pogleda ni imel pravega glasu. še posebej ga ni znal dvigovati nad ženske. ne da ga je bilo strah kaj bo narcisse naredila. namrdnil se je in jo pogledal, resnično jo je imel dovolj, ampak ne bi smel govoriti z njo vseeno. pa kaj mi bo! ene samcate tablete ne bi smel pobrati! eh ne bom bil tako kot ostali...zakaj bi se mučil? ne vem, a jo grem pobrat? ne vem no. louis se je začel počasi že pogovarjati sam s sabo. upal je le da ga ne bo povpraševala kaj ga muči. snel je masko si očistil oči. snel še majico ter se ulegel. ni zaspal oči je imel rahlo priprte kaj bo rekla narcisse o njegovem nemogočem obnašanju. kaj naj ji rečem? bedak sem! norec! aha...zdaj bom že sam sebe zmerjal, zakaj morem govoriti kletvice? prikazala se je megla in videl je svojo mati, ki naj bi kmalu umrla slika je bila tako resnična, posel bo zgubil? ''ne! to ne more biti res! a je to napovedovanje prihodnosti, vedeževanje ali kaj?'' gledal je v tisto senco, mati naj bi bila umorjena s pištolo, njega pa naj bi šef vrgel iz lokala in vse njegove stvari in toliko znanja kot si ga je pridobil. vse je uničeno! louis je zmajal z glavo. ''oprosti, sitnari na mene, ker sem jaz večina tega kriv! ne bi smel prijemat tablete, ker jih je verjetno že kakšen drogeraš. res ne bi smel, preveč si dovolim.'' in pogleda v tla.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
GostGost


ObjavljaNaslov sporočila: Re: narcisse and louis   Pon Nov 12, 2012 6:20 am

for louis gallagher, around 320 words,
  "ne boš mi govoril, kaj naj počnem! in sitnarila bom, če bom hotela!" mu je zabrusila ter mu obrnila hrbet, ko je gledala v steno. "in ne boš metal vame nekaj za mojim hrbtom!" je takoj obrnila glavo in za trenutek res izgledala kot pokvarjen, nestrpen, jezen vampir. še bolj besna je bila, ko se je začel hihitati, toda potem je le sedel na stol. "kaj naj delaš? če ne boš takoj utihnil in se vedel bolj dostojanstveno, te bom odpustila!" vloga se je spremenila - on ni bil več nek fant, ki jo je hotel spraviti v posteljo, in ona ni bila več njegova prijateljica, temveč njegova delodajalka in on je bil tisti, ki je bil zaposlen pri njej.
  ko ji je rekel, naj spoka, jo je šele razbesnel. njena roka je samodejno postala pest, ki je že bila pripravljena, da udari naprej in mu razbije nos, a se je zadržala. "odpuščen si!" je dejala. in kot da ne bi bilo dovolj, da jo je pripravil do tega, da je bila ostra, še majico je slekel in legel poleg nje, kot je sploh ne bi bilo. "obleči majico in sedi," njen glas je bil leden. "jaz nisem takšna kot večina deklet, da bi že po prvem pogledu kočila v posteljo s tabo!" zavila je z očmi.
  "samo ti kaj vidiš," je zavzdihnila. "pojdi raje k doktorju po zdravila za privide!" spet je gledala steno, niti pomislilti ni hotela na to, da bi se tudi njej prikazala kakšna senca. "da, veliko preveč si dovoliš," je dejala in se zazrla v tla. da, po tem, ko ga je izgubila, je bilo veliko fantov, ki so ji dvorili in jo skušali spraviti v posteljo, pa se ni pustila nobenemu. tudi temu ne bo pustila, da ji gre na živce, ji govori, kaj naj dela in jo ves čas vabi k sebi.
Nazaj na vrh Go down
avatarlouis gallagher

Število prispevkov : 56
Reputation : 1
Join date : 17/10/2012
Kraj : mayberry, nc

ObjavljaNaslov sporočila: Re: narcisse and louis   Pon Nov 12, 2012 6:41 am

zavil je z očmi se vstal ''zdaj mi je pa dovolj!'' ni hotel biti nesramen ne besed vzel je nekakšno obleko in ji prekril obraz ter jo zavezal s tabo. niti na pamet mi ne gre da bi bila z mano v postelji veš! in to mi več ni niti malo všeč s tem se nekaj dogaja meglice te spremenijo, nočem bit nesramen, ne!'' sram ga je bilo vse je oblekel šel v naslednjo sobo. ni se premaknil ter mižal ob tisti čudni vrvi se še spotaknil, a se pobral. kaj pa ona ve, kaj hočem takšen sem postal zloben, kako ji naj povem, da mi je res žal? in da bi še delal pri njej? no sej res je seksi in rad bi spal z njo, oh...kaj govorim verjetno je premlada. in še vseeno je ker je že imela prej svojega. kaj govorim! nor sem, nor sem. ne prijazna zguba sem! morem se spravit iz tega vagona! louis je stvar preveč resno vzel, šel je po narcisse. ''vem, da sem bil preveč ne sramen, odpustila si me in se verjetno ne boš več pogovarjala z mano. ne bom ti tako rekel kar čutim do tebe, pustil bom vse to kar me boli in kar hočem imeti s tabo. tiho bom bil in enostavno odšel. zdaj nisva več niti prijatelja, niti najboljša prijatelja. vem, da sem nor, a tako je že od tistega dne ko sem pazil na crystal sem ji povedal, da sem verjetno zaljubljen vate. oprosti ne bi smel, nor sem saj sem rekel, da sem znorel. verjetno bom mogel oditi, nočem te prizadeti, zato bo verjetno tako bolje. poslušam še tvoje mnenje, ampak vem, da sem nor večina stvari držim zase, a te...'' hitro jo je pogledal, si dal masko ter majico in jo še enkrat pogledal. bil je tiho, verjetno je res znorel. vrtelo se mu je ni bil še pripravljen, da bi zapustil narcisse in crystal.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
GostGost


ObjavljaNaslov sporočila: Re: narcisse and louis   Pon Nov 12, 2012 7:11 am

for louis gallagher, around 310 words,
  ko se je znašla z prekritimi očmi in zavezanimi rokami, je bila šele besna. "ti norec! me misliš pustiti tu?" se je začela dreti nekam pred sabo, ker ni vedela, kje je. slišala je, kako se je napotil nazaj v drugo sobo, potem pa nazaj in jo odvezal. hvala bogu, je pomislila in samodejno zamahnila naprej, da je zadela njegov nos in se je zrušil po tleh.
  "pošast si, louis! misliš, da ti bom kdaj sploh odpustila?" je dejala. "in tudi če bi mi bil všeč, ne bi šla v posteljo s teboj! moja ljubezen je umrla zaradi mene! oče od crystal, ki jo imaš zelo rad, kaj?" počasi se je že začela norčevati iz njega, čeprav so jo besede skorj pripravile do joka. "da bi me prizadel? jaz bom prizadela tebe, tako močno, da nekoč ne boš moral dihati!" se je še drla in prijelo jo je, da bi ga še brcnila, ampak se je zadržala.
  vrnila se je na sedež. "če se mi približaš na dva metra, te bom udarila tako močno, da boš dobil pretres možganov!" ne, to niti približno ni bilo podobno ugledni narcisse matthew, neki dobrotnici, ki se je ves čas smehljala in je pomagala tistim, ki si sami niso morali. bolj je bila podobna spečemu vulkanu, ki samo čaka, da lahko izbruhne. in magma, ki že počasi prihaja iz njega, je podobna ognjeno rdeči substanci, ki se nikoli ne ustavi.
  spet je za trenutek prisluhnila crystalinem dihanju, potem pa se posvetila louisu, ki je še ležal na tleh. najbolje, da kar ostane tam, kamor spada - na tla. srepo je strmela vanj, preučevala, če bo vstal in če se bo spet šel tisto osladno opravičevanje, ki pa ji ni niti približno seglo do srca.
Nazaj na vrh Go down
avatarlouis gallagher

Število prispevkov : 56
Reputation : 1
Join date : 17/10/2012
Kraj : mayberry, nc

ObjavljaNaslov sporočila: Re: narcisse and louis   Pon Nov 12, 2012 7:31 am

ko je videl louis obnašanje narcisse jo je pogledal in ji rekel. ''si to res ti? a meglice!'' približal se ji je čisto blizu, a ga ni morala udariti, ker jo je prijel za obe dve roki in tudi suniti ga ni morala nikamor, ker jo je privezal. ''veš! nesramna pa ne boš! v drugo sobo greva.'' pritisne za ročico in sta že v drugi sobi. ''na tukaj je načrt, zakaj smo nesramni! meglice so krive, zato tukaj ne bova kot kloni ali igračke, ki se kregajo. na vse te gumbe, ki sem jih klikal iz njih so prihajale meglice in nekateri plini v tisti sobi bi lahko še umrla, ampak nisva, ker sva postajala utrujena in tečna. a si še jezna? tukaj ni več tistih strupenih plinov. in nisem tako nemočen, da te ne bi moral zvezati in odnesti v drugo sobo.'' jo je z resnim obrazom pogledal. odvezal jo je temveč previdno. ''izvoli tu imaš slušalko, ki je napeljana v crystalino sobo še spi in padla ti je ko sem te nosil.'' ponudi ji slušalko in spet previdno, ker tam je bila muhasta, upal je da bo tukaj drugačna. ''o ne! tablete so tam. kaj naj narediva? še enkrat se ti bom opravičil za vse kar sem ti naredil! in torej oprosti...'' ponudi ji roko in se nasmehne. ''tako roka, če bova prijazna in se bova še spodbujala ob delu. in pozabi kar sem prej rekel glede postelje vem, da nisi naivna in ne bi bila rada z norcem v postelji, a jaz hrepenim po tem, da bi bil s tabo v postelji. ups...tega sploh nisem hotel reči, ampak težko se je vsak dan držati, ne glede, da te ne bi kam prijel mislim, za kateri del telesa.'' bil je presenečen nad svojimi besedami.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Sponsored content


ObjavljaNaslov sporočila: Re: narcisse and louis   

Nazaj na vrh Go down
 

narcisse and louis

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1

Permissions in this forum:Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
all these little earthquakes :: ღ you got my heartbeat runnin' away :: archive :: mayberry, nc :: 1. del dogodka,-